Telefon
Giriş Yap

Şifremi Unuttum

Haber Detayı

PLASTİK PALET, PLASTİK KASA VE DİĞER ÜRÜNLERİMİZİN SEVK SÜRECİ
2020-03-04 17:03:04

PLASTİK PALET, PLASTİK KASA VE DİĞER ÜRÜNLERİMİZİN SEVK SÜRECİ

             İhtiyaçlarınızı belirleyip, müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçmeniz durumunda sizi dikkatle dinliyor, ihtiyaçlarınızı analiz ediyor, doğru ürün ve ekonomik çözümler için size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Müşteri temsilcimiz ile belirlemiş olduğunuz ürünleri 15 dakika içinde teklif haline getiriyor, whatsup numaranıza, kurumsal e posta adresinize ve veya şahsi e posta adresinize yönlendiriyoruz. Hazırlamış olduğumuz teklifte ürün görseli, ürün açıklaması, ürün fiyatları ödeyeceğiniz net tutar açıkça belirtilmektedir. Teklifin onaylanması durumunda, ürünlerinizi aynı gün belirtmiş olduğunuz kargo şirketine veya nakliye ambarına karşı ödemeli olarak teslim ediyoruz. Araç tarafınıza ulaştığında ödemesi tarafınızca yapılacaktır.

Ürünleri kendi imkanlarınız ile aldırmak için aracınızı, Simetri Plastik Taşıma ve İstifleme Sistemleri Mahmutbey Mah. 2433 Sok. No:34 ( 15.Ada ) İstoç – Bağcılar - İSTANBUL adresine yönlendirmeniz yeterli olacaktır. Ürünlerin teslim edilebilmesi için tarafınıza göndermiş olduğumuz formu onaylı şekilde ödeme dekontu ile birlikte gönderiniz. Aksi halde ürün teslimatı yapılmayacaktır.

Plastik paletler, plastik kasalar, geniş hacimli plastik tekerlekli kasalar, plastik çöp konteynerleri ölçüsel olarak büyük ve hacimli ürünler olduğundan, lütfen müşteri temsilcilerimizden hangi büyüklükte bir araç yönlendirilmesi konusunda destek alınız.

               Ürünler, tüm kalite kontrol ve son kontrol testleri yapılmış ve sağlam şekilde tarafınıza veya yönlendirmiş olduğunuz nakliye araçlarına teslim edilir. Unutmayın ki ürünler teslim edildikten sonra nakliye sırasında oluşacak hasar, zarar ve ziyandan mesul olmayacaktır.

Kargo veya nakliye ambarlarına teslim edilen plastik palet, plastik kasa, geniş hacimli plastik tekerlekli kasalar, plastik çöp konteynerleri gibi hacimli ürünler nakliye esnasında veya istifleme esnasında zarar görebilmektedir. Eğer tarafınıza gelen ürünler sizlere zarar görmüş şekilde ulaşmışsa lütfen bir tutanakla kayıt altına alıp kargo veya nakliye firmasından zararınızın karşılanmasını talep ediniz.

80x120 cm Plastik paletler, 100x120 cm plastik paletler, 60x80 cm plastik paletler, imalatı zaman alan ve stoklanması zor olan ürünler olduğundan bazı durumlarda ürünlerinizi birkaç günde teslim edemeyebiliriz. Maksimum imalat süreci sipariş etmiş olduğunuz adede göre bir veya iki haftayı bulabilmektedir.

40x60 cm Plastik kasalar, 60x80 cm plastik kasalar, 80x120 cm plastik kasalar, 40x120 cm plastik kasalar, 100x120 cm plastik kasalar, sanayi kasaları, 40x60 cm delikli plastik kasalar, 40x60 cm kapalı kasalar, 30x40 cm kapalı kasalar, 40x60 cm kapalı sanayi kasaları, paketlenme ve istiflenme sistemlerine göre araç içerisinde hacim olarak oldukça fazla yer kaplamaktadır. Lütfen dışarıdan nakliye aracı temin edecekseniz fiyat konusunda avantajlı olabilmesi için müşteri temsilcilerimizden destek alınız.

120 litre plastik çöp konteynerleri, 240 litre plastik çöp konteynerleri, 360 litre plastik çöp konteynerleri, fiyat avantajı ve hacimden tasarruf edilsin diye sizlerin de onayı ile iç içe istiflenmiş şekilde tarafınıza yönlendirilmektedir. Plastik çöp konteyner aksesuarları montaj yapılmadan ve ayrı bir paket halinde tarafınıza gönderilir. Unutmayın ki ürünlerin montajı tarafınızdan yapılacaktır. Montajı oldukça kolaydır. Plastik çöp konteyner aksesuarları, bir adet plastik çöp konteyner kapağı, iki adet tekerlek, bir adet metal milden oluşmaktadır. Daha önce alınmış olan ürünlerinizle uyumlu olması durumunda plastik çöp konteyner aksesuarlarından harici olarak tedarik edebilirsiniz.

60x80 cm geniş hacimli plastik kasa, 80x120 cm geniş hacimli plastik kasa, 100x120 cm geniş hacimli plastik kasaların tekerlekli olanlarından sipariş etmiş iseniz lütfen nakliye sırasında zarar görmemesi adına ürünlerin araç içerisinde sabitlenmesini isteyiniz.

A100 plastik avadanlık kutusu, A150 plastik avadanlık kutusu, A175 plastik avadanlık kutusu, A200 plastik avadanlık kutusu, A250 plastik avadanlık kutusu, A300 plastik avadanlık kutusu, A350 plastik avadanlık kutusu, A400 plastik avadanlık kutusu, AV serisi avadanlık kutuları, çekmece rafları, standart olarak paketlenmiş durumdadır, ama çoğunlukla nakliyeden tasarruf edilebilmesi için ambalaj açılarak ürünler daha sık ve daha yüksek bir şekilde istif haline getirilip sevk işlemleri bu şekilde sağlanmaktadır.

            Lütfen dışarıdan araç yönlendirecek ve ödemeyi firmaya yapacak iseniz taşıma ücreti konusunda anlaşmış olduğunuz firma ile mutlaka ödeme ücretini teyid ediniz. Zaman zaman konuşulan ve anlaşılan fiyatlardan farklı fiyatlar talep edildiği geri dönüşü almaktayız. Ürünlerin ölçüsel ve ağırlık bakımından farklı olduğu söylenerek olduğundan fazla ücret talep edenlere lütfen itibar etmeyiniz.

Ürünlerimizi memnuniyet ile kullanmanızı diler, olumlu veya olumsuz geri dönüşlerinizi bekleriz.

                                                                                                     

Depo ve Sevkiyat Birimi